როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი სამარხვო "სალიანკა" სოკოთი
დაჭერით სოკო, ხახვი, კარტოფილი, კიტრი და ლიმონი. სტაფილო გახეხეთ მსხვილ სახეხზე.
ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, დაყარეთ ხახვი და მოხრაკეთ ოქროსფერამდე.
დაუმატეთ სოკო და სტაფილო და გააგრძელეთ შუშვა კიდევ 10 წუთი.
დაუმატეთ ტომატის პასტა, 200 მლ წყალი, დაფნის ფოთოლი და შავი პილპილის მარცვლები. ხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე.
მდუღარე წყალში დაამატეთ მოშუშული ბოსტნეული, კარტოფილი და კიტრი. ადუღეთ კიდევ 10 წუთის განმავლობაში.
ბოლოს მოაყარეთ მარილი და გამორთეთ. მზა კერძი დატოვეთ თავდახურული 10-15 წუთის განმავლობაში.
სუფრასთან მიტანისას თითოეულ თეფშს დაუმატეთ ლიმონის ნაჭერი.
ცხარე ნაღების ქათმის სუპი: როგორ მოამზადოთ ორიგინალური რეცეპტი
როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი "სალიანკა"
როგორ მოვამზადოთ სამარხვო კრემი
როგორ მოვამზადოთ სამარხვო ბლინები რძის და კვერცხის გარეშე - მინერალურ წყალზე
როგორ მოვამზადოთ სამარხვო ვარენიკები მჟავე კომბოსტოთი - ძალიან გემრიელია!