ბრინჯის და ვაშლის პუდინგი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ბრინჯის პუდინგი ვაშლით

ბრინჯის ფაფის მომზადება

პირველ რიგში, მოამზადეთ კლასიკური ბრინჯის ფაფა და გააცივეთ 60–70 გრადუსამდე. ასევე, შეგიძლიათ გამოიყენოთ დილის საუზმისთვის დარჩენილი ბრინჯის ფაფა.

ვაშლის დამატება

გაავლეთ ვაშლი, გაასუფთავეთ ქერქისა და თესლისგან, დაჭერით კუბიკებად და აურიეთ ბრინჯის ფაფაში.

კვერცხის გული შაქართან ერთად კარგად ათქვიფეთ, სანამ ერთგვაროვანი მასა მიიღება.

საცხობ ფორმას დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი, მსუბუქად შეაზილეთ კარაქი და მოაყარეთ ორცხობილა (საფანელი).

მოათავსეთ მომზადებული მასა ფორმაში და გამოაცხვეთ 10-15 წუთის განმავლობაში, სანამ პუდინგი მზად იქნება.

პუდინგი შეგიძლიათ მიირთვათ თბილი. თუმცა, გაცივების შემდეგაც, მისი გემო არ დაკარგავს მიმზიდველობას. გააფორმეთ ვაშლის ნაჭრებით, არაჟნით ან კენკრით – თქვენი სურვილის მიხედვით.

როგორ მოვამზადოთ "ცისარტყელას გალაქტიკის" სტაფილოს ნამცხვარი