როგორ გამოაცხოთ გემრიელი ორცხობილა ჩიზქეიქის შიგთავსით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ჩიზქეიქ-ორცხობილა

გაახურეთ ღუმელი: გაახურეთ ღუმელი 165°C-მდე და დაფარეთ საცხობი ქაღალდი.

ორცხობილას ცომი: შეურიეთ მშრალი ინგრედიენტები. ცალკე თასში გათქვიფეთ კარაქი და ორივე ტიპის შაქარი. დაამატეთ ვანილი, კვერცხი და კვერცხის გული. თანდათან შეურიეთ მშრალი ინგრედიენტები და ბოლოს შოკოლადის დრაჟე (ნატეხები).

ჩიზქეიქის შიგთავსი: გათქვიფეთ კრემ-ყველი შაქართან და ვანილის ექსტრაქტთან ერთად, სანამ მასა ერთგვაროვანი არ გახდება.

ცომის ფორმირება: ცომიდან ბურთულები გააკეთეთ, ცენტრში მცირე ხვრელი გააკეთეთ, ჩიზქეიქის მასა ჩაასხით და დახურეთ დამატებითი ცომით.

გამოაცხვეთ 15-18 წუთის განმავლობაში. გააგრილეთ საცხობ ფირფიტაზე 5 წუთი, შემდეგ გადაიტანეთ გაგრილების ბადეზე.

რჩევები:

  • ცომი 30 წუთით მაცივარში შეინახეთ, რათა მარტივად დაამუშაოთ.
  • გამოკვეთილი გემოსთვის მოაყარეთ ფანტელებიანი ზღვის მარილი გამომცხვარ ორცხობილებს.

5-1733729538.jpg

როგორ მოვამზადოთ ლიმონის ტირამისუ