უბრალო დესერტი რთული ინგრედიენტების გარეშე: ლიმონის ნამცხვარი იდეალურია ჩაისთან
გაახურეთ ღუმელი 160°C-მდე. საცხობ ფორმაში (დაახლოებით 30 x 23 x 4 სმ) ჩააფინეთ პერგამენტი.
მიქსერით ათქვიფეთ ყველა ინგრედიენტი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ფრთხილად ჩაასხით ფორმაში და გაასწორეთ ზედაპირი.
გამოაცხვეთ 35-40 წუთის განმავლობაში.
გამოიღეთ ღუმელიდან და ფორმაში გააცივეთ რამდენიმე წუთი, შემდეგ გადმოიღეთ ბადეზე გასაგრილებლად.
შეურიეთ ლიმონის წვენი და შაქარი და წაუსვით ჯერ კიდევ თბილ ბისკვიტს. ნაჭრებად დაჭერით მხოლოდ სრულად გაცივების შემდეგ. დესერტს ექნება ციტრუსის სურნელოვანი არომატი და გემო.