როგორ მოვამზადოთ ლიმონის რბილი ორცხობილა
კვერცხი და შაქარი: დიდ თასში ათქვიფეთ კვერცხები და შაქარი, სანამ მასა ერთგვაროვან სტრუქტურას არ მიიღებს და ცოტათი არ გახდება კრემისებური.
მზესუმზირის ზეთი და ლიმონი: დაამატეთ მზესუმზირის ზეთი, ლიმონის ცედრა და ლიმონის წვენი. კარგად აურიეთ, რომ ინგრედიენტები ერთგვაროვნად შეერიოს.
ფქვილი და გამაფხვიერებელი: ცალკე თასში გაცერით ფქვილი და დაამატეთ გამაფხვიერებელი. შემდეგ ეს მშრალი ინგრედიენტები ნელ-ნელა დაუმატეთ კვერცხის ნარევს, თან ურიეთ.
ცომის შემზადება: მოზილეთ ცომი, სანამ ის არ გახდება რბილი და კარგად შეიკვრება. ცომი უნდა იყოს ელასტიკური და ოდნავ წებოვანი, მაგრამ საკმარისად მტკიცე ფორმის მისაცემად.
გააკეთეთ ბურთულები, ამოავლეთ შაქრის პუდრში და გამოაცხვეთ.