როგორ მოვამზადოთ პანგასიუსი
გამომცხვარი პანგასიუსის დამზადება ძალიან მარტივია: გაასუფთავეთ კანი და დაჭერით ყველა ინგრედიენტი.
სანამ ღუმელი წინასწარ გახურდება, მოამზადეთ თევზი. გაყინული პანგასიუსი გარეცხეთ, დაჭერით დიდ ნაჭრებად და მოაყარეთ მარილი.
გაფცქვენით კარტოფილი და ხახვი, დაჭერით თხელ ნახევრად რგოლებად. მოამზადეთ საცხობი ფორმა.
მოამზადეთ ძირითადი კერძი: ერთ თასში შეურიეთ ხახვი, კარტოფილი, მაიონეზი, მარილი და პილპილი და აურიეთ. მოათავსეთ ფორმაში, გადააფარეთ ფოლგა და შედგით ღუმელში მოსამზადებლად. 20 წუთის შემდეგ ამოიღეთ, ზემოდან მოათავსეთ მაიონეზ წასმული თევზი, კვლავ დააფარეთ ფოლგა და გამოაცხვეთ კიდევ 20–25 წუთის განმავლობაში.