როგორ მოვამზადოთ მსუბუქი სეზონური სალათა ბროწეულითა და ხურმით
რუკოლა გარეცხეთ და დადეთ თეფშზე.
ბროწეული გათალეთ და ამოიღეთ მარცვლები.
ხურმა დაჭერით პატარა ნაჭრებად. გამოაცალეთ ნიგოზი ნაჭუჭიდან და ოდნავ დაჭერით დანით.
დაჭერით კამა და ცერეცო.
ყველი პარმეზანი გახეხეთ ან დაჭერით თხელ ნაჭრებად.
დრესინგისთვის შეურიეთ ზეითუნის ზეთი, ძმარი, ბალზამიანი ძმარი, თაფლი, დიჟონის მდოგვი და ლიმონის წვენი.
ააწყვეთ სალათა და მოაყარეთ თქვენთვის სასურველი დრესინგი, აურიეთ და გემრიელად მიირთვით.
სურვილისამებრ, ხურმა შეიძლება შეიცვალოს ვაშლით, დარჩენილი დრესინგი კი შეგიძლიათ მაცივარში ერთ კვირამდე შეინახოთ.
როგორ მოვამზადოთ საახალწლოდ სალათა "დრაკონის სუნთქვა", რომ წლის მბრძანებელს ვასიამოვნოთ
როგორ მოამზადოთ ამერიკული კლასიკური სალათი Coleslaw ბარბექიუსთვის