როგორ მოამზადოთ იმუნიტეტის გასაძლიერებელი წვენი
ლიმონი და ვაშლი დაჭერით ნაჭრებად, დაამატეთ წყალში, რომელშიც პირველად ჯერ თაფლი უნდა გახსნათ.
ჯანჯაფილის ფესვი გათალეთ, მსხვილ სახეხზე ან წვრილად დაჭერით და დაუმატეთ წყალში.
ტარხუნა ან პიტნა არ დაჭრათ, ფოთლები ხელით მოაცალეთ დაამატეთ წვენში.
მთელი ღამით დატოვეთ და მეორე დღეს დალიეთ.
როგორი პროდუქტები უნდა ჭამოთ ახლა, რომ ზამთარში არ იავადმყოფოთ