როგორ მოვამზადოთ ფარშირებული ბადრიჯანი
ბადრიჯანი გაჭერით 2 ნაწილად და ამოუღეთ გულები.
მოამზადეთ ფარში: დააბლენდერეთ ქათმის მკერდი, დაჭრილი ბადრიჯნის გული 1/4, ხახვი, გახეხილი სტაფილო და კვერცხი.
გამოტენეთ ბადრიჯნები, მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე და ზემოდან დაადეთ პომიდვრის ნაჭრები.
მოახეხეთ ყველი და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე, 30-40 წთ.
როგორ მოამზადოთ ბადრიჯნის "აივარი" სერბულად ზამთრისთვის
როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი კერძი ბადრიჯნით განსხვავებულად - სახამებელში და ტკბილ-მჟავე სოუსში