როგორ მოვამზადოთ ნიგვზიანი ლობიო წიწაკა ჩილით
ლობიოს დაასხით ცივი ადუღებული წყალი და გააჩერეთ 10-12 საათი. შემდეგ ქვაბი დადგით ცეცხლზე. ლობიო ძალიან ნელა, თავდახურული მიიყვანეთ ადუღებამდე და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 1,5-2 საათის განმავლობაში, სანამ ლობიო არ გახდება რბილი.
დანაყეთ ნიგოზი. დაუმატეთ ხმელი მწვანილი, დაჭრილი ქინძი და დაჭყლეტილი ნიორი.
ეს ყველაფერი შეურიეთ მოხარშულ ლობიოს, მოაყარეთ წითელი წიწაკა და მარილით გემოვნებით.
ყველაფერი კარგად აურიეთ, ადუღეთ 5 წუთი და გააგრილეთ, შეგიძლიათ გემრიელად მიირთვათ.