როგორ მოვამზადოთ ნიგვზიანი ლობიო წიწაკა ჩილით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ნიგვზიანი ლობიო წიწაკა ჩილით

ლობიოს დაასხით ცივი ადუღებული წყალი და გააჩერეთ 10-12 საათი. შემდეგ ქვაბი დადგით ცეცხლზე. ლობიო ძალიან ნელა, თავდახურული მიიყვანეთ ადუღებამდე და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 1,5-2 საათის განმავლობაში, სანამ ლობიო არ გახდება რბილი.

1-1695881725.-Lobio-s-gretskimi-orekhami-.jpg

დანაყეთ ნიგოზი. დაუმატეთ ხმელი მწვანილი, დაჭრილი ქინძი და დაჭყლეტილი ნიორი.

2-1695881740.-Lobio-s-gretskimi-orekhami-.jpg

ეს ყველაფერი შეურიეთ მოხარშულ ლობიოს, მოაყარეთ წითელი წიწაკა და მარილით გემოვნებით.

lobio-1695881761.jpg

ყველაფერი კარგად აურიეთ, ადუღეთ 5 წუთი და გააგრილეთ, შეგიძლიათ გემრიელად მიირთვათ.

3-1695881771.-Lobio-s-gretskimi-orekhami-.jpg

როგორ მოვხარშოთ ლობიო სწრაფად, ჩალბობის გარეშე