ბანანის ქერქი: რატომ აგდებენ მას ბულიონში? როგორ მოხარშოთ სწრაფად ხორცი
ჯერ ბანანს ქერქის ქვედა ნაწილი უნდა მოაჭრათ და კარგად გარეცხოთ.
მოხარშეთ ბულიონი ჩვეულებრივად.
მას შემდეგ, რაც წყალი ადუღდება, მოხადეთ ქაფი ბულიონს და ჩააგდეთ ბანანის ქერქი. შეგიძლიათ მთლიანად, ან მსხვილ ნაწილებად დაჭრილი ჩააგდოთ.
ბანანის ქერქის წყალობით ხორცი მალე მოიხარშება, იქნება უფრო რბილი და არომატული.
სცადეთ და შედეგი გაგვიზიარეთ კომენტარებში.
როგორ გამოაცხოთ ბანანის დაბალკალორიული ორცხობილა
რა უნდა დაუმატოთ ქათმის ფეხების ბულიონს, რომ დელიკატესად იქცეს