ბანანის ქერქი: რატომ აგდებენ მას ბულიონში? როგორ მოხარშოთ სწრაფად ხორცი - rogor.ge

ბანანის ქერქი: რატომ აგდებენ მას ბულიონში? როგორ მოხარშოთ სწრაფად ხორცი

ჯერ ბანანის ქერქის ქვედა ნაწილი უნდა მოაჭრათ და კარგად გარეცხოთ.

მოხარშეთ ბულიონი ჩვეულებრივად.

მას შემდეგ, რაც წყალი ადუღდება, მოხადეთ ქაფი ბულიონს და ჩააგდეთ ბანანის ქერქი. შეგიძლიად მთლიანად, ან მსხვილ ნაწილებად დაჭრილი.

ბანანის ქერქის წყალობით ხორცი მალე მოიხარშება, იქნება უფრო რბილი და არომატული.

როგორ გამოაცხოთ ბანანის დაბალკალორიული ორცხობილა

რა უნდა დაუმატოთ ქათმის ფეხების ბულიონს, რომ დელიკატესად იქცეს