როგორ მოამზადოთ ბადრიჯნის "აივარი" სერბულად ზამთრისთვის - rogor.ge

როგორ მოამზადოთ ბადრიჯნის "აივარი" სერბულად ზამთრისთვის

ბადრიჯანი და წიწაკა გამოაცხვეთ ღუმელში 200 გრადუსზე - დაახლოებით 30-40 წუთი.

1-1693374209.jpg

ბოსტნეული შეახვიეთ პაკეტში, გააჩერეთ ნახევარი საათი და შემდეგ გააცალეთ კანი.

2-1693374244.jpg

დააბლენდერეთ ნიორთან ერთად.

3-1693374269.jpg

დაუმატეთ ზეთი, შაქარი, მარილი და სანელებლები (წიწაკა, ხმელი სუნელი) და დადგით დაბალ ცეცხლზე. მიიყვანეთ სასურველ სისქემდე. დაუმატეთ ძმარი და გადაანაწილეთ სტერილურ ქილებში.

4-1693374317.jpg

როგორ მოვამზადოთ ბადრიჯნის ხიზილალა

როგორ მოამზადოთ შემწვარი ბადრიჯნის სალათი ზამთრისთვის