როგორ მოვამზადოთ წიწილა ყველის და ქათმის ღვიძლის შიგთავსით
ქათამი გავტრუსოთ და გამოვშიგნოთ ისე, რომ არ გავჭრათ ის თავიდან ბოლომდე. შემდეგ გავრეცხოთ და კარგად შევაშროთ. ქათმის ღვიძლი გავრეცხოთ და გადავწუროთ. სულგუნი გავხეხოთ და შევურიოთ ის ღვიძლში. სულგუნის და ღვიძლის მასას დავამატოთ მარილი, პილპილი, გახეხილი ნიორი და ხმელი ქინძი. ქათამი დავტენოთ მომზადებული მასით.
ავიღოთ ალუმინის ქაღალდი, წავუსვათ კარაქი და მოვაყაროთ საფანელი. ქათამს გადავუსვათ ერთმანეთში შერეული ნივრის და წიწაკის დარჩენილი რაოდენობა. ქათამი მოვათავსოთ ალუმინის ქაღალდზე და შევახვიოთ. ალუმინის ქაღალდში შეხვეული ქათამი მოვათავსოთ ღუმელში და ვამზადოთ 30 წუთის განმავლობაში 200 გრადუს ტემპერატურაზე.