გამომცხვარი კვერცხი ყველით - rogor.ge

გამომცხვარი კვერცხი ყველით

გაახურეთ ღუმელი 175°C (350°F) ტემპერატურაზე. მოამზადეთ გამოსაცხობი ფორმა და ცოტა ზეთი წაუსვით.

დიდ ჯამში ათქვიფეთ კვერცხები, რბილი ყველი, რძე, ჩედარის ყველი, მარილი და პილპილი.

დაამატეთ სურვილისამებრ ბოსტნეული ან ხორცი. ჩაასხით ნარევი ფორმაში.

გამოაცხვეთ 25-30 წუთის განმავლობაში, სანამ კვერცხი გამყარდება. გააგრილეთ რამდენიმე წუთით და მიირთვით.

2-1742814632.jpg