როგორ მოვამზადოთ ფეტას სალათა ხილით
დიდ თასში მოათავსეთ შერეული სალათის ფოთლები, ატმის ნაჭრები, მოცვი, ფეტა ყველი და დაჭრილი პეკანი.
ცალკე პატარა თასში აურიეთ ბალზამიკოს ძმარი, ზეითუნის ზეთი, თაფლი, დიჟონის მდოგვი, მარილი და პილპილი. კარგად ათქვიფეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას მიიღებთ.
მოასხით მომზადებული დრესინგი სალათას და ნაზად აურიეთ, რათა ყველა ინგრედიენტი კარგად შეერიოს.
მაშინვე მიირთვით, ან შეინახეთ მაცივარში 1 საათის განმავლობაში, რათა არომატები უკეთ შეერიოს.
გემრიელად მიირთვით! 🥗