როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი სამმაგი ბრაუნი Triple Decker
ბრაუნის ფენის მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 175°C-მდე. მოამზადეთ 23x23 სმ ზომის საცხობი ფორმა, დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი და შეზეთეთ. კარაქი და შაქარი აურიეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ. დაუმატეთ კვერცხები და ვანილის ექსტრაქტი, შემდეგ შეურიეთ ფქვილი, კაკაოს ფხვნილი და მარილი.მიღებული მასა გადაანაწილეთ ფორმაზე და გამოაცხვეთ 20-25 წუთის განმავლობაში, სანამ ტესტის ჩხირი ოდნავ ტენიანი crumbs-ით ამოვა. გააცივეთ.
ქუქი-დოუს ფენის მომზადება:
კარაქი, ყავისფერი და ჩვეულებრივი შაქარი ათქვიფეთ, სანამ ნაზი კრემს არ მიიღებთ. დაამატეთ რძე და ვანილის ექსტრაქტი, შემდეგ ფქვილი და შოკოლადის ნაჭრები.მიღებული მასა ბრაუნის ფენაზე გადაანაწილეთ.
განაშის მომზადება:
ნაღები გაათბეთ ტაფაზე, სანამ ოდნავ არ დაიწყებს ადუღებას (არ აადუღოთ). გადაასხით შოკოლადის ნაჭრებს, გააჩერეთ 2 წუთი და შემდეგ აურიეთ ერთგვაროვანი კრემის მიღებამდე.
განაში თანაბრად გადაანაწილეთ ქუქი-დოუს ფენაზე.
გაცივება და მირთმევა:
გააცივეთ მაცივარში მინიმუმ 2 საათით, სანამ განაში გამაგრდება. დაჭერით კვადრატებად და მიირთვით.