როგორ მოვამზადოთ ბროკოლისა და ჩედარის სუპი
ხახვისა და სტაფილოს მომზადება: დიდ ქვაბში გაადნეთ კარაქი საშუალო ცეცხლზე, შემდეგ დაამატეთ ხახვი და სტაფილო. მოშუშეთ, სანამ ხახვი გამჭვირვალე არ გახდება.
რუს მომზადება: დაამატეთ ფქვილი და აურიეთ, რომ მიიღოთ რუს ტექსტურა. კარგად შერევის შემდეგ ჩაამატეთ ქათმის ბულიონი და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
ბროკოლის დამატება: დაამატეთ ბროკოლი და მოხარშეთ დაბალ-საშუალო ცეცხლზე 40 წუთის განმავლობაში, სანამ ბოსტნეული არ დარბილდება.
სუპის დასრულება: დაამატეთ რძე, ცხიმიანი ნაღები და ჩედარის ყველი. კარგად აურიეთ, სანამ ყველი სრულად არ დადნება. მოხარშეთ კიდევ 10 წუთი და მიირთვით სუპი ცხელი.