როგორ მოამზადოთ ისეთი პოპკორნი, როგორიც კინოთეატრებშია
ზეთის გაცხელება: დიდ, სქელძირიან ქვაბში ჩაასხით ზეთი და საშუალო ცეცხლზე გაახურეთ. თუ გსურთ განსაკუთრებული არომატი, გამოიყენეთ ქოქოსის ზეთი.
სიმინდის დამატება: ქვაბში ჩაყარეთ სიმინდის მარცვლები და გადაანაწილეთ ერთ ფენად.
პოპკორნის მომზადება: ქვაბს მჭიდროდ დაახურეთ თავსახური და პერიოდულად შეანჯღრიეთ, რომ სიმინდის მარცვლები თანაბრად გადანაწილდეს. მოუსმინეთ ტკაცუნს - როდესაც ინტერვალი 2-3 წამამდე გაიზრდება, პოპკორნი მზად არის.
კარაქის დამატება: პატარა ქვაბში დადნეთ კარაქი და ფრთხილად მოასხით პოპკორნს, თან ურიეთ, რომ ყველა მარცვალი დაფაროს.
არომატების დამატება: სურვილისამებრ მოაყარეთ მარილი ან სხვა დანამატები, როგორიცაა ჩედარის ფხვნილი ან კარამელის სოუსი.