როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი სუპი "ყველიანი ბურგერი"
ფარშის მომზადება: დიდ ქვაბში ან ღრმა ტაფაში, საშუალო ცეცხლზე შეწვით ფარში, სანამ კარგად დაიბრაწება. გადაწურეთ ზედმეტი ცხიმი და გადადგით ფარში გვერდზე.
ბოსტნეულის მომზადება: იმავე ქვაბში დადნეთ კარაქი საშუალო ცეცხლზე. დაუმატეთ ხახვი, სტაფილო და ნიახური. მოშუშეთ ბოსტნეული, სანამ დარბილდება, დაახლოებით 5 წუთი.
კარტოფილი და ბულიონი: დაამატეთ კარტოფილი და დაასხით ბულიონი. მიიყვანეთ დუღილამდე, შემდეგ შეამცირეთ ცეცხლი და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ კარტოფილი დარბილდება, დაახლოებით 15 წუთი.
სუპის გასქელება: პატარა თასში აურიეთ ფქვილი ცოტა რაოდენობის რძესთან, რათა მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა. ეს ნაზავი ჩაუმატეთ ქვაბს და დაასხით დარჩენილი რძე. მუდმივად ურიეთ, სანამ სუპი გასქელდება.
ყველი და სანელებლები:ნელ-ნელა ჩაუმატეთ გახეხილი ყველი და ურიეთ, სანამ მთლიანად გადნება და სუპი გლუვი ტექსტურის გახდება. დააბრუნეთ ფარში ქვაბში და დაამატეთ ნივრის ფხვნილი, პაპრიკა, მარილი და წიწაკა გემოვნებით.
მირთმევა: სუპი ჩაასხით ჯამში, სურვილისამებრ მორთეთ ახალი ოხრახუშით. მიირთვით თბილი, პურთან ერთად.