როგორ მოვამზადოთ მაკარონი ძალიან გემრიელად - Philly Cheesesteak Pasta
პასტის მომზადება
დიდ ქვაბში მიიყვანეთ მარილიანი წყალი ადუღებამდე.
ჩაყარეთ პასტა და მოხარშეთ შეფუთვაზე მითითებული დროის მიხედვით (ალ დენტე). გადაწურეთ და გადადეთ გვერდზე.
ხორცის შეწვა
დიდ ტაფაზე, საშუალო-მაღალ ცეცხლზე, გააცხელეთ 1 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი. შეწვით სტეიკის ზოლები 2-3 წუთის განმავლობაში, სანამ მოიბრაწება. შემდეგ გადადეთ გვერდზე.
ბოსტნეულის მომზადება
იმავე ტაფაზე ჩაამატეთ დარჩენილი ზეითუნის ზეთი. დაუმატეთ ხახვი და ბულგარული წიწაკები. მოშუშეთ 4-5 წუთის განმავლობაში, სანამ დარბილდება. დაუმატეთ ნიორი და შუშეთ 1-2 წუთი, სანამ არ გახდება არომატული.
სოუსის მომზადება
ბოსტნეულში დაამატეთ სტეიკი. დაამატეთ ვორჩესტერის სოუსი და საქონლის ბულიონი. კარგად აურიეთ.
ჩაამატეთ ცხიმიანი ნაღები და მიიყვანეთ ნაზად დუღილამდე. ხარშეთ 3-4 წუთი, სანამ ოდნავ გასქელდება.
კომბინაცია პასტასა და ყველთან
ტაფაში დაამატეთ მოხარშული პასტა.ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი ყველი. აურიეთ, სანამ ყველი სრულად არ დადნება და პასტა კრემოვან სოუსში არ გაიჟღინთება.
სერვირება
სურვილისამებრ მოაყარეთ ახალი ოხრახუში და მიირთვით ცხელი.
როგორ მოვამზადოთ 3 გემრიელი სოუსი, რომელიც ნებისმიერ პასტას "გადაარჩენს"