პასტა თევზით და ბოსტნეულით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ პასტა ორაგულით და ბოსტნეულით

მოხარშეთ ფეტუჩინი მარილიან მდუღარე წყალში პაკეტის ინსტრუქციის მიხედვით ან სანამ ალ-დენტე არ გახდება. კარგად გადაწურეთ და შეინახეთ ¼ ჭიქა ნახარში სითხე.

ფეტუჩინი

პარალელურად გააცხელეთ ტაფა საშუალო ცეცხლზე. შეწვით ორაგული თითოეულ მხარეს 3 წუთი, სანამ საშუალო დონეზე მომზადებული არ გახდება. გადაიტანეთ თეფშზე და დაასვენეთ 5 წუთი.

იმავე ტაფაზე დაამატეთ ზეითუნის ზეთი და მოათავსეთ საშუალო დაბალ ცეცხლზე. დაამატეთ დაჭრილი პრასი და მოშუშეთ 3 წუთი, სანამ დარბილდება. დაამატეთ ნიორი, ყაბაყი და ლიმონის ცედრა და მოშუშეთ 2 წუთი, სანამ ყაბაყი დარბილდება. შემდეგ დაუმატეთ ლიმონის წვენი, კამა და ბარდა და მოშუშეთ კიდევ 2 წუთი.

ტაფაში დაუმატეთ ფეტუჩინი, შემონახული მაკარონის ნახარში სითხე და ყველი. ნაზად აურიეთ, რომ ყველაფერი ერთად შეერიოს.

დაჭერით ორაგული მსხვილ ნაწილებად და დაუმატეთ პასტას. გემოვნებით მოაყარეთ მარილი და პილპილი. პასტა გადაანაწილეთ თეფშებზე, მოაყარეთ კამა და მიირთვით ლიმონის ნაჭრებთან და ხრაშუნა პურთან ერთად.

pasta-1732688485.jpeg

წყარო: coles.com.au

როგორ მოვამზადოთ ორაგული ნივრიან ნაღების სოუსში