როგორ მოამზადოთ კატლეტის უგემრიელესი ალტერნატივა - ხორცის ბურთულები ნივრის, ისპანახის და ყველის შიგთავსით
მოამზადეთ ხორცის ფარში: დიდ თასში აურიეთ ხორცის ფარში, დაჭრილი ისპანახი, ნიორი, პანირებული ორცხობილა, პარმეზანი, კვერცხი, მარილი, შავი პილპილი და იტალიური სანელებლები. ნაზად აურიეთ, სანამ ინგრედიენტები ერთმანეთს არ შეერევა, რათა ხორცის ბურთულები დარჩეს რბილი.
შიგთავსი მოცარელით: აიღეთ 1-2 სუფრის კოვზი ფარში და გააბრტყელეთ ხელის გულზე. ცენტრში მოათავსეთ მოცარელას კუბიკი, შემდეგ შემოახვიეთ ხორცი, რათა ყველი სრულად დაიფაროს. გადაახვიეთ ბურთულაში. გაიმეორეთ ეს პროცესი დარჩენილი მასისა და ყველის კუბიკებისთვის.
ხორცის ბურთულების მომზადება: დიდ ტაფაში გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი საშუალო ცეცხლზე. მოათავსეთ ბურთულები ტაფაში ნაწილ-ნაწილ, რომ არ გადაიტვირთოს ტაფა. შეწვით თითოეულ მხარეს დაახლოებით 4-5 წუთი, სანამ არ შეიბრაწება.
ხორცის ბურთულები მიართვით თბილად მარინარას სოუსთან ერთად ან პასტასთან. სურვილისამებრ, მოახეხეთ ზედმეტი პარმეზანი და ახალი ბაზილიკის ფოთლები.
ისიამოვნეთ!
როგორ მოამზადოთ კატლეტი და პიურე შეფ ლუკა ნაჭყებიას რეცეპტით