როგორ მოვამზადოთ ყველაზე გემრიელი ხორცის წვნიანი ქერით
ტაფაში მოშუშეთ ხორცი, სანამ კარგად მოიბრაწება, ხშირად ურიეთ.
გადაიტანეთ ხორცი ქვაბში. დაამატეთ სტაფილო, სიმინდი, ნიახური, ხახვი, სოკო, საქონლის ხორცის კუბიკები, წყალი, ნიორი და დაფნის ფოთოლი.
ხარშეთ მაღალ ცეცხლზე ერთი საათის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ქერი (ან ბულგური), და შეამცირეთ ცეცხლი. მოხარშეთ, სანამ ბოსტნეული და ხორცი არ დარბილდება. დაამატეთ მარილი და წიწაკა გემოვნებით.
ამოიღეთ წვნიანიდან დაფნის ფოთოლი.
მოაყარეთ სასურველი მწვანილი (ოხრახუში)
როგორ მოხარშოთ სწორად საქონლის ხორცი, რომ სასარგებლო და გემრიელი გამოვიდეს