როგორ მოვამზადოთ კრემ-ყველიანი ბანანის პური – მსუბუქი, ნაზი და გემრიელი
გახურეთ ღუმელი 350°F (175°C) ტემპერატურაზე. ზეთი წაუსვით პურის ფორმას.
საშუალო ზომის თასში აურიეთ ფქვილი, სოდა, მარილი და დარიჩინი.
დიდ თასში გათქვიფეთ კარაქი და შაქარი, სანამ არ გახდება მსუბუქი და ფაფუკი.
ჩაამატეთ კვერცხები სათითაოდ, შემდეგ ვანილის ექსტრაქტი.
შეურიეთ დასრესილი ბანანი და არაჟანი.
მეორე თასში გათქვიფეთ კრემ-ყველი, სანამ გლუვი არ გახდება.
დაასხით ნახევარი ბანანის ცომი მომზადებულ ფორმაში. დააფინეთ კრემ-ყველი ცომზე, შემდეგ ჩაამატეთ დარჩენილი ბანანის ცომი.
აცხვეთ 60 წუთის განმავლობაში, ან სანამ კბილის ჩხირი არ ამოვა მშრალი.
გამოაცხვეთ პური ფორმაში 10 წუთი, შემდეგ გადაიტანეთ გრილის თაროზე, რომ მთლიანად გაცივდეს.