ნოსტალგია: როგორ მოამზადოთ იდეალური რძიანი სუპი ვერმიშელით
აადუღეთ მარილიანი წყალი, დაუმატეთ ვერმიშელი და ადუღეთ სანამ არ დარბილდება. მომზადების ზუსტი დრო მითითებულია მწარმოებლის მიერ შეფუთვაზე.
ვერმიშელი გადაწურეთ დრუშლაგში, შეურიეთ კარაქი.
ცალკე ქვაბში აადუღეთ რძე, დაუმატეთ შაქარი, ვანილი და ყველაფერი ერთად ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში.
დაამატეთ მომზადებული ვერმიშელი, აურიეთ და 1 წუთის შემდეგ გამორთეთ. რძის წვნიანი კიდევ 10 წუთის განმავლობაში გააჩერეთ თავდახურული.