როგორია ტორტის დაჭრის 3 მარტივი გზა, რომ მიიღოთ თანაბარი, ლამაზი ნაჭრები
ზოლები
ზოლებიეს მეთოდი იდეალურია მაღალი ნამცხვრისთვის (20 სმ-დან).
ნამცხვარი ჯერ გაჭერით ორ თანაბარ ნაწილად, შემდეგ თითოეული ნახევარი დაჭერით თხელ ნაჭრებად.
ასეთი ნაჭერი ფრთხილად მოათავსეთ ფართო ჭურჭელზე ან ლანგარზე, შემდეგ გაყავით 4-6 ნაწილად.
რომბები
ეს მეთოდი სასარგებლოა, თუ ტორტი პატარაა და სუფრაზე ბევრი სტუმარია შეკრებილი. ის საუკეთესოდ გამოიყენება მართკუთხა ფორმის დესერტისთვის, რომელიც დამზადებულია ნამცხვრის რამდენიმე ფენისგან ტკბილი გაჟღენთით, მაგალითად, თაფლის ნამცხვარი "მედოკი" (სხვათა შორის, სამი სახის კრემი ითვლება საუკეთესოდ).
ნამცხვარს გაუკეთეთ ლუწი რაოდენობის პარალელური ჭრილები ისე, რომ ისინი ერთნაირი სიგანის იყოს.
შემდეგ მოაბრუნეთ თეფში დესერტთან ერთად და გააკეთეთ ამდენივე ნაჭრები, ოღონდ ამჯერად არსებულზე - დაახლოებით 45 გრადუსიანი კუთხით.
ვარსკვლავი
ეს მეთოდი საშუალებას გაძლევთ მიიღოთ ორი ტიპის ნაჭერი ერთდროულად - სამკუთხა და რომბი. ეს ჭრილი ძალიან ორიგინალურად გამოიყურება და თქვენს სტუმრებზე შთაბეჭდილებას მოახდენს. გარდა ამისა, აუცილებლად დარწმუნდებით, რომ თქვენი ტორტი ყველასთვის საკმარისი იქნება.
გააკეთეთ სამი ჭრილი ნამცხვრზე, რომ შექმნათ ექვსი იდენტური სამკუთხა ნაჭერი. ახლა გაყავით თითოეული "სამკუთხედი" სამ ნაწილად - როგორც ნაჩვენებია ფოტოში.
გივე გააკეთეთ დარჩენილ ნაჭრებზე.