რატომ დავამატოთ ჩაი და ლიმონის წვენი ბრინჯში: როგორია პოპულარული მარცვლეულის მომზადების ახალი ვარიანტი შეფ-მზარეულებისგან
ზოგიერთი შეფ-მზარეული გვირჩევს ბრინჯში ლიმონის წვენის დამატებას. ითვლება, რომ ერთი ქვაბისთვის საკმარისია მხოლოდ 1 ს/კ. ლიმონის წვენი.
ითვლება, რომ ლიმონის წვენი არა მხოლოდ უკეთესობისკენ ცვლის კერძის გემოს, მატებს მას დახვეწილ მჟავიანობას, არამედ ხდის მარცვლეულს ფანტიას. ასე რომ, თუ იშვიათად გამოგდით ფანტია ბრინჯი, უნდა სცადოთ ეს ლაიფჰაკი. რა თქმა უნდა, უმჯობესია ციტრუსის ახლად გამოწურული წვენის გამოყენება. მაგრამ, თუ ხელთ არ გაქვთ, მაღაზიაში ნაყიდი მზა სახითაც გამოდგება.
ტკბილი ბრინჯის სწრაფი ალტერნატივა: როგორ მოამზადოთ კუსკუსი ვაშლით და ჩირეულით
მზარეულები ასევე ამბობენ, რომ ბრინჯი შეიძლება ჩაიში მოხარშოთ. ამ პროცედურისთვის განსაკუთრებით შესაფერისია ჟასმინის ჩაი. მიჩნეულია, რომ ასეთი მომზადების შემდეგ ბრინჯი ერთმანეთში არ აიზილება და გემოს უკეთესობისკენაც შეუცვლის. დუღილის დროს შეგიძლიათ პირდაპირ ქვაბში დაუმატოთ ჟასმინის ჩაის რამდენიმე პაკეტი.
დარწმუნებული ვართ, რომ ბრინჯის მომზადების ასეთი ვარიანტები არასდროს გიცდიათ. თუ მზად ხართ ექსპერიმენტებისთვის და გსურთ სცადოთ რაიმე ახალი, უნდა დაამატოთ ეს საინტერესო ცხოვრებისეული ხრიკები თქვენს რეცეპტების წიგნში.
როგორ მოამზადოთ ბრინჯი ფარშით ტაფაზე - ძალიან მარტივი და გემრიელი კერძი