ფარშირებული ყაბაყი: მარტივი რეცეპტი სეზონური ბოსტნეულით
ყაბაყი გაჭერით შუაზე, სიგრძეზე. კოვზის გამოყენებით, ფრთხილად ამოიღეთ მთელი რბილობი. მოაყარეთ მარილი და გადადეთ გვერდზე.
ყაბაყის რბილობი წვრილად დაჭერით და მოათავსეთ თასში. დაუმატეთ გატარებული ხორცი, საფანელი, პარმეზანი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ოხრახუში.
ყველა ინგრედიენტი კარგად აურიეთ. ყაბაყი შეავსეთ ხორცის შიგთავსით, კარგად დატკეპნეთ. მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე, რომელზეც დაფარებული იქნება საცხობი ქაღალდი.
გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 190°C-ზე 40 წუთის განმავლობაში. შემდეგ აცხვეთ კიდევ 5 წუთი გრილის რეჟიმში 240°C-ზე.
როგორ შევწვათ ყაბაყი ფქვილით და კვერცით