წარმოუდგენლად გემრიელია: როგორ მოვამზადოთ ხრაშუნა და ფუმფულა ვერგუნები
კვერცხი შაქართან ერთად ათქვიფეთ თეთრი ფუმფულა ქაფის წარმოქმნამდე. დაამატეთ კეფირი, აურიეთ ყველაფერი. დაუმატეთ ძმარში გახსნილი სოდა.
ფქვილი და დაამატეთ ნარევს. მოზილეთ ცომი - ცოტა წებოვანი გახდება. დატოვე ცომი პირსახოცის ქვეშ 10 წუთის განმავლობაში.
სამუშაო ზედაპირს ფქვილი ან მცენარეული ზეთით წაუსვით, ცომი გააბრტყელეთ თხელ ფენად და ამოჭერით ოთხკუთხედები. თითოეული დაჭერით ცენტრში და გადაატრიალეთ ცომი.
ვერგუნები შეწვით ცხელ ზეთში, სანამ არ შეწითლდება. მზა ხრაშუნა დელიკატესს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
როგორ მოვამზადოთ ყველაზე სწრაფი საუზმე - უგემრიელესი ლავაშის როლის რეცეპტი