როგორ მოვამზადოთ მარწყვის პანაკოტა 10 წუთში
ჟელატინს დაასხით წყალი და დატოვეთ ასაფუებლად. ნაღები ჩაასხით სქელძირიან ტაფაში, დაამატეთ შაქრის პუდრა, ვანილის შაქარი და გაფუებული ჟელატინი.
ყველაფერი კარგად აურიეთ, დადგით ცეცხლზე და ურიეთ სანამ ჟელატინი მთლიანად არ დაიშლება. მაგრამ არ მიიყვანოთ ადუღებამდე!
ჩაასხით ყველაფერი ფორმებში და შედგით მაცივარში ბოლომდე გამაგრებამდე.
მარწყვს მოაყარეთ შაქრის პუდრა და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. შემდეგ ამოიღეთ ფორმები გაყინული მასით და მოათავსეთ მარწყვი კრემისებრი ფენის თავზე.