როგორ მოამზადოთ ფუნთუშები შესქელებული რძით - პირში დნება
ღრმა თასში შეურიეთ რბილი კარაქი შაქრის ფხვნილთან და ვანილის შაქართან ერთად.
დაუმატეთ კვერცხი და კარგად აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
სოდა ჩააქრეთ მცირე რაოდენობით ძმრით ან ლიმონის წვენით და დაუმატეთ ცომს.
თანდათან დაუმატეთ ფქვილი, მოზილეთ რბილი ცომი.
ცომისგან ჩამოაყალიბეთ პატარა ბურთულები, მოათავსეთ პერგამენტით დაფარულ საცხობ ფირფიტაზე და ოდნავ გააბრტყელეთ.
გამოაცხვეთ ფუნთუშები 180°C-ზე გახურებულ ღუმელში 10-15 წუთის განმავლობაში, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
გააგრილეთ ფუნთუშები, შემდეგ წაუსვით თითოეული ფუნთუშას მოხარშული შესქელებული რძე და შეაერთეთ ორი, ჩამოაყალიბეთ „სენდვიჩები“.