როგორ გაუქროთ მწარე გემო ნიგოზს
ნიგოზს ხშირად იყენებენ კერძების მოსამზადებლად, მაგრამ მისი უსიამოვნო სიმწარის გამო, კერძი შეიძლება გაფუჭდეს. დიასახლისები ცდილობენ გემოს შეცვლას შაქრის ან თაფლის დამატებით, მაგრამ, რა თქმა უნდა, ეს არ დაგეხმარებათ. არსებობს უფრო მარტივი გამოსავალი.
5 მეთოდი, თუ როგორ დაამტვრიოთ კაკალი ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე, თუ არ გაქვთ სატეხი
მთელი სიმწარე კონცენტრირებულია კანში, რომელიც ფარავს ნიგოზს. დაასხით თბილი წყალი. სასურველი ეფექტის მისაღწევად პროცედურა რამდენჯერმე გაიმეორეთ. შემდეგ, მოაცილეთ კანი ნიგოზს.
ამის გაკეთება შეგიძლიათ უფრო სწრაფად მდუღარე წყლით. ნიგოზი ნახევარი საათის განმავლობაში უნდა გააჩეროთ და სიმწარის კვალი გაქრება.