როგორ მოამზადოთ მანდარინის ღვეზელი
კვერცხები ათქვიფეთ შაქართან ერთად, სანამ არ გახდება გლუვი მასა, მაგრამ არც ისე ფუმფულა. გამოიყენეთ ბლენდერი. თანდათანობით დაუმატეთ არაჟანი და კვლავ აურიეთ ნარევი.
გააცხელეთ ღუმელი 180°C-ზე.
თანდათანობით გაცერით ხორბლის ფქვილი, შეურიეთ გამაფხვიერებელი. შემდეგ გადაიტანეთ მთლიან მასაში. კვლავ ათქვიფეთ ნარევი, მაგრამ დაბალი სიჩქარით.
როგორ მოამზადოთ ქლიავის ამერიკული ღვეზელი The New York Times-ის ცნობილი რეცეპტით
საცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი და დაასხით მზა ცომი.
გაფცქვენით მანდარინი და გაჭერით შუაზე ჯვარედინად. მანდარინის ნახევრები მოათავსეთ ცომში, თანაბრად გაანაწილეთ მთელ ზედაპირზე.
როგორ მოამზადოთ ლუიზიანას სტაფილოს სუფლე: მსგავსი რამ აქამდე არასოდეს გაგისინჯავთ
ფორმა შედგით ღუმელში და გააჩერეთ 35-45 წუთი 170-180°C ტემპერატურაზე.
მზა ღვეზელი გააციეთ და დაჭერით ნაჭრებად.