მხოლოდ ერთი მწიკვი და წიწიბურა გადაიქცევა შედევრად: რა უნდა დაამატოთ თქვენს საყვარელ ფაფას შესანიშნავი გემოსთვის
ბანანი. შეეცადეთ ფაფას დაუმატოთ ხილი, მაგალითად ტკბილი. ბანანი უხდება წიწიბურას. ის რბილი, ტკბილია და არ შეიცავს ხილის წვენს. ეს ხილი არ გააფუჭებს ფაფის გემოს.
ქლიავი. აიღეთ ერთი მუჭა ქლიავი, დაასხით მდუღარე წყალი და ადუღეთ. შემდეგ დაჭერით წვრილად და დაუმატეთ ცხელ ფაფას – გემო შესანიშნავი იქნება.
დაკონსერვებული ხილი. თუ გსურთ ტკბილი ფაფა, მაშინ აიღეთ დაკონსერვებული ხილი სიროფში. ანანასი ან მანგო უხდება წიწიბურას.
ორაგული. აიღეთ ორაგულის დაკონსერვებული ქილა, შეურიეთ მოხარშულ წიწიბურას და მიირთვით. ეს თევზი კარგად უხდება არა მხოლოდ წიწიბურას, არამედ სხვა მარცვლეულსაც. ასევე შეგიძლიათ გამოიყენოთ დაკონსერვებული თინუსი.
რბილი ყველი. გაგიკვირდებათ, მაგრამ ეს კომბინაცია თქვენს ფაფას გამორჩეულად გემრიელს გახდის. აირჩიეთ ფეტა ან ადიღეური ყველი - ორივე ვარიანტი გემრიელი იქნება. ყველი გამოყოფს წიწიბურას გემოს და რბილს და სინაზეს შემატებს მას.