როგორ უნდა შეახამოთ სუფრის გაწყობისას ჭურჭელი და დეკორის ნივთები - სერვირების წესები
კერძები
კერძი ძალიან მნიშვნელოვანი რამ არის, რომელიც უდიდეს სიამოვნებას გვანიჭებს. ყოველ კერძს აქვს თავისი ნაციონალობა და ფერთა გამა. მაგალითად ავიღოთ პომიდვრის წვნიანი. ის მუქი წითელია და ძალიან ლამაზად გამოიყურება ტანდემში შავ ფერთან.
ხასიათი
მაგიდის სერვირების დროს უსმინეთ საკუთარ თავს, რა გსურთ იმ კონკრეტულ მომენტში, რაზე გსურთ სტუმრების ან საკუთარი ყურადღების ფოკუსირება თუ ტრაპეზს მარტო აპირებთ, იქნებ ყვავილების თაიგული გესიამოვნოთ მაგიდაზე ან საგვარეულო ჭურჭელი? გაგრძელება