როგორ მოამზადოთ ფარშირებული ქათმის ფილე ისპანახით და მდნარი ყველით
გაასუფთავეთ ფილე და შუაში გააკეთეთ ჭრილი. ბოლომდე არ გაჭრათ - მკერდი წიგნივით უნდა გაიშალოს.
სოიოს სოუსი შეურიეთ სანელებლებს გემოვნებით და წაუსვით ფილეს შიგნიდან და გარედან.
ისპანახი დაჭერით და მსუბუქად მოშუშეთ ზეთში, რომ მოცულობა შემცირდეს.
რა ვუყოთ ქათამს, რომელსაც უსიამოვნო სუნი აქვს, მისი გადარჩენის გზები არსებობს
მდნარი ყველი გახეხეთ მსხვილ სახეხზე, შეურიეთ ისპანახს და შიგთავსით შეავსეთ ქათმის ფილე.
დახურეთ "წიგნი" და მსუბუქად დააჭირეთ. გამოაცხვეთ ღუმელში 30-35 წუთის განმავლობაში 180 გრადუსზე.