როგორ მოვამზადოთ იაპონური ფუმფულა ოლადები საფუარის გარეშე
ჯერ უნდა აურიოთ ყველა მშრალი ინგრედიენტი: ფქვილი, სახამებელი, გამაფხვიერებელი და შაქარი. ახლა გამოაცალკევეთ გული ცილებისგან და პირველი დაუმატეთ მშრალ ნარევს. ჩაასხით რძე იმავე ჭურჭელში და ყველაფერი კარგად აურიეთ.
ცილას დაუმატეთ ცოტაოდენი სოდა და ათქვიფეთ ბლენდერში მაღალი მასის ჩამოყალიბებამდე. ახლა მნიშვნელოვანია იმოქმედოთ სწრაფად და ძალიან ფრთხილად: ჩაასხით ათქვეფილი ცილა ფქვილის ნარევში და ყველაფერი სპატულით აურიეთ.
ბლინები იწვება დაბალ ცეცხლზე სახურავის ქვეშ.
როცა ოლადები ერთ მხარეს დაიბრაწება, გადააბრუნეთ. შემდეგ ფრთხილად გადაუსვით დანა შიდა კედლებს და მზა ოლადი მოათავსეთ თეფშზე. შეგიძლიათ მოაყაროთ შაქრის პუდრი, ან მიირთვათ ჯემთან, მურაბასთან ან თაფლთან ერთად.
გემრიელად მიირთვით!