როგორ მოვამზადოთ ღორის ნეკნები კარტოფილით
ნეკნები გაყავით ნაჭრებად, კარტოფილი დაჭერით კუბიკებად, ხახვი და ნიორი დაჭერით და სტაფილო გახეხეთ.

შეწვით ნეკნები 7-10 წუთის განმავლობაში მაღალ ცეცხლზე, გადაბრუნებით.

დაუმატეთ ხახვი და სტაფილო. შეწვით 5-10 წთ.

დაამატეთ კარტოფილი, ნიორი და სანელებლები. ჩაასხით წყალში ისე, რომ მთლიანად არ დაიფაროს კერძი. სურვილისამებრ დაამატეთ პომიდორი.

მოხარშეთ ყველაფერი სახურავის ქვეშ დაბალ ცეცხლზე, სანამ კარტოფილი და ხორცი არ მოიხარშება.
