დაივიწყეთ ნაყიდი უგემური და არაჯანსაღი მაიონეზი - როგორ მოამზადოთ სახლის პირობებში ძალიან არომატული, სასიამოვნო ტექსტურის მაიონეზი - rogor.ge

დაივიწყეთ ნაყიდი უგემური და არაჯანსაღი მაიონეზი - როგორ მოამზადოთ სახლის პირობებში ძალიან არომატული, სასიამოვნო ტექსტურის მაიონეზი

კვერცხი წინასწარ გამოიღეთ მაცივრიდან, რომ ოთახის ტემპერატურაზე იყოს. კვერცხი ფრთხილად გატეხეთ თასში, რათა არ დააზიანოთ გული.

ბლენდერი პირდაპირ კვერცხის გულს დადეთ და ტურბო რეჟიმში ათქვიფეთ დაახლოებით 1-2 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაამატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები და ათქვიფეთ რამდენიმე წამი.

3-1694154724.jpg

გთხოვთ გაითვალისწინოთ, რომ ბლენდერის გადაადგილება არ გჭირდებათ. მისი ოდნავ აწევა შესაძლებელია მხოლოდ მაშინ, როცა მაიონეზი გამოჩნდება. ეს, არის მათი მთავარი შეცდომა, ვისაც მაიონეზი არ გამოუვიდა.

თუ გსურთ პროვანსული, შეგიძლიათ დაამატოთ ერთი ჩაის კოვზი მდოგვი. ტარტარისთვის კი დაუმატეთ ნიორი და წვრილად დაჭრილი კიტრის მწნილი. გემრიელად მიირთვით!