როგორ მოამზადოთ მწვანე პომიდორი კორეულად
პომიდორი შესაძლებელია ნებისმიერი ზომის გამოიყენოთ. თუ იყენებთ ჩერი პომიდორს, უბრალოდ გაჭერით ისინი შუაზე. უფრო დიდი პომიდორი დაჭერით ოთხად, ან კუბებად. მოათავსეთ კონტეინერში ან თასში.
დაამატეთ მარილი, შაქარი, სანელებლები. ასევე შეგიძლიათ დაამატოთ წითელი დაფქული წიწაკა ან პაპრიკა.
დაუმატეთ ძმარი, მცენარეული ზეთი და დაქუცმაცებული ნიორი. ყველაფერი ნაზად აურიეთ, დააფარეთ კონტეინერი სახურავით და შედგით მაცივარში რამდენიმე საათით.
მეორე დღეს საჭმელი კიდევ უფრო გაჟღენთილია არომატებით და უფრო გემრიელი გახდება. შეიძლება მიირთვათ მწვანილთან ერთადაც.
როგორ მოვამზადოთ წვნიანი "შიშველი" პომიდვრის მარინადი მარტივად