როგორ მოვამზადოთ ისპანახის და ყველის უგემრიელესი მაფინები
ისპანახი დააბლენდერეთ. გადაიტანეთ თასში და დაუმატეთ რიკოტა, ყველი, კვერცხი, დაჭრილი ნიორი და წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა. მარილი და პილპილი. მიღებული მასა კარგად აურიეთ.
აიღეთ მაფინის ფორმები, წაუსვით ზეთი და ჩადეთ მასში ისპანახის მასა.
გამოაცხვეთ დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე. როცა მაფინები მზად იქნება, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და გააჩერეტ კიდევ 2 წთ.