როგორ მოვამზადოთ ახალგაზრდა ყაბაყის სალათი ნივრით და მწვანე ხახვით
ყაბაყი დანით დაჭერით თხელ სლაისებად. წვრილად დაჭერით მწვანე ხახვი. შეურიეთ მწვანე ხახვი და ყაბაყი, მსუბუქად მოაყარეთ მარილი და მოასხით მზესუმზირის ზეთი. გააჩერეთ 20 წთ.
ნიორი დაჭყლიტეთ დანით, გაფცქვენით და ძალიან წვრილად დაჭერით.
შეურიეთ კეფირი, მარილი და პილპილი.
სალათს მოასხით დრესინგი, მოაყარეთ შემწვარი თესლი. მიირთვით დაუყოვნებლივ.