როგორ მოამზადოთ ბისკვიტის ტორტი "დღესასწაული"- ინსტრუქცია ნაბიჯ-ნაბიჯ - rogor.ge

როგორ მოამზადოთ ბისკვიტის ტორტი "დღესასწაული"- ინსტრუქცია ნაბიჯ-ნაბიჯ

ფრთხილად გამოაცალეთ ცილა გულებისგან.

rogor1-1683530416.jpg

კვერცხის ცილა ათქვიფეთ მარილით, სანამ მკვეთრი ქაფი არ ჩამოყალიბდება.

rogor3-1683530461.jpg

გულები შეურიეთ შაქარს გათეთრებამდე.

rogor4-1683530487.jpg

ჩაასხით კვერცხის გული თასში ათქვეფილ ცილებთან ერთად და აურიეთ.

rogor5-1683530539.jpg

გავცრათ ფქვილი, შევურიოთ გამაფხვიერებელს და 2 ს.კ. კაკაოს.

rogor6-1683530566.jpg

ჩაყარეთ მშრალი ინგრედიენტები თასში და ნაზად აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

rogor8-1683530620.jpg

ცომი ჩაასხით საცხობი ქაღალდით დაფარულ ფორმაში და გამოაცხვეთ 40 წუთის განმავლობაში 170-180 გრადუს ტემპერატურაზე. მზადყოფნა შეამოწმეთ ხის ჩხირის ჩხვლეტით.

rogor9-1683531093.jpg

გაცივებული ნაღები შეურიეთ შაქარს და ათქვიფეთ მიქსერით სქელი კრემის მიღებამდე.

rogor10-1683531125.jpg

ბისკვიტი გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე, ამოიღეთ ფორმიდან და დაჭერით ორ იდენტურ ნამცხვრად.

rogor12-1683531145.jpg

პირველი ნამცხვარი დადეთ ჭურჭელზე და წაუსვით კრემი.

rogor13-1683531173.jpg

ზემოდან დაადეთ მეორე ნამცხვარი, უხვად წაუსვით ზემოდან და გვერდებზე კრემი.

rogor14-1683531205.jpg

მზა ნამცხვარს ზემოდან მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი და შედგით მაცივარში 2 საათით, რომ გაიჟღინთოს.

rogor15-1683531231.jpg