როგორ მოამზადოთ მოცვის ჩიზქეიქი
გამდნარი კარაქი შეურიეთ დაქუცმაცებულ ბისკვიტს და გადაიტანეთ ფორმაში. დატკეპნეთ და შედგით მაცივარში ერთი საათით.
პატარა ქვაბში გაათბეთ მოცვი ლიმონის წვენთან და შაქართან ერთად, შემდეგ დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
დიდ თასში ათქვიფეთ ნაღების ყველი შაქრის ფხვნილთან ერთად, სქელი ნაღებით, ვანილის ექსტრაქტით და გაცივებული მოცვის ნარევით. დაუმატეთ ჟელატინი და კარგად აურიეთ.
მასა გადაიტანეთ ფორმაში. შედგით მაცივარში ღამით ან რამდენიმე საათის განმავლობაში. მორთეთ მოცვით და ყვავილებით.