როგორ შევინახოთ ეკალა სწორად, ასპირინის გარეშე - დიდი ბებიის რეცეპტი იმერეთიდან
როგორ მოვამზადოთ ეკალა სწორად?
- ეკალა კარგად გარეცხეთ და დაწრიტეთ.
- ქვაბში აადუღეთ წყალი და გადაიტანეთ ეკალა. ბოლომდე არ უნდა მოიხარშოს, მსუბუქად მოწალეთ, სიმაგრე უნდა შეინარჩუნოს.
- ამოიღეთ წყლიდან და გააგრილეთ. გაგრილებული ეკალა მჭიდროდგადაიტანეთ ქილაში, მდუღარე წყალი დაასხითდა15 წუთის განმავლობაში გაასტერილეთ. განაგრძეთ კითხვა