როგორ მოვამზადოთ შოკოლადის პანა-კოტა
ჟელატინი დაასხით ცივი წყალი და გააჩერეთ 15 წუთი.
შოკოლადი გახეხეთ სახეხზე. ლამაზი ფანტელი გადაინახეთ გასაფორმებლად.
ქვაბში შეურიეთ ნაღები, შაქარი და ვანილი. ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე 2 წუთის განმავლობაში.
დაუმატეთ შოკოლადი, ჟელატინი და აურიეთ, რომ ბოლომდე გაიხსნას.
სითხე ჩაასხით თასებში და დადგით გრილ ადგილას 3 საათით. მიირთვით მზა პანაკოტა შოკოლადის ჩიფსებით მორთული.