როგორ მოვამზადოთ შოკოლადის პანა-კოტა - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ შოკოლადის პანა-კოტა

ჟელატინი დაასხით ცივი წყალი და გააჩერეთ 15 წუთი.

1-1680853618.png

შოკოლადი გახეხეთ სახეხზე. ლამაზი ფანტელი გადაინახეთ გასაფორმებლად.

2-1680853801.png

ქვაბში შეურიეთ ნაღები, შაქარი და ვანილი. ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე 2 წუთის განმავლობაში.

1-1680853856.png

დაუმატეთ შოკოლადი, ჟელატინი და აურიეთ, რომ ბოლომდე გაიხსნას.

1-1680853930.png

სითხე ჩაასხით თასებში და დადგით გრილ ადგილას 3 საათით. მიირთვით მზა პანაკოტა შოკოლადის ჩიფსებით მორთული.

rogor-1680854003.jpg