როგორ მოვამზადოთ წითელი კომბოსტოს კრემ-სუპი
წვრილად დაჭერით ნიორი და ხახვი და მოშუშეთ მსუბუქად შეწითლებამდე.
ჩაასხით რამდენიმე სუფრის კოვზი ბულიონი და ადუღეთ დარბილებამდე.
დაუმატეთ კუბებად დაჭრილი კარტოფილი და წვრილად დაჭრილი კომბოსტო.
ჩაასხით დარჩენილი ბულიონი და მოხარშეთ წვნიანი 25 წუთის განმავლობაში საშუალო ცეცხლზე თავდახურული.
მომზადებამდე 5 წუთით ადრე მოაყარეთ ყველა სანელებელი. ბულიონის უმეტესი ნაწილი გადაწურეთ, წვნიანი დააბლენდერეთ და დაამატეთ ბულიონი სასურველ კონსისტენციამდე.
მორთეთ თქვენი გემოვნებით