როგორ დავამარინადოთ მწვადი აირანში - ყველაზე გემრიელი რეცეპტი - rogor.ge

როგორ დავამარინადოთ მწვადი აირანში - ყველაზე გემრიელი რეცეპტი

ჩადეთ ხორცის ნაჭრები აირანში და გააჩერეთ 1 სთ. დაუმატეთ აირანს ცოტა წიწაკაც.

მზა ხორცი შამფურით ადვილად უნდა გახვრიტოთ, შეწვამდე ცოტა მარილი შეგიძლიათ მოაყაროთ.

სხვათა შორის, არის ასეთი საიდუმლოც: გამოყენებამდე შამფური ოდნავ უნდა გაცხელდეს და შეზეთოთ მცენარეული ზეთით. შემდეგ ხორცს მარტივად გაუყრით.

rogor-1680155948.jpg

ხახვს მოაყარეთ დაჭრილი ხახვი. შედეგი არის გემრიელი, სურნელოვანი და თანაბრად დამარილებული მწვადი.