როგორ დავამარინადოთ მწვადი აირანში - ყველაზე გემრიელი რეცეპტი
ჩადეთ ხორცის ნაჭრები აირანში და გააჩერეთ 1 სთ. დაუმატეთ აირანს ცოტა წიწაკაც.
მზა ხორცი შამფურით ადვილად უნდა გახვრიტოთ, შეწვამდე ცოტა მარილი შეგიძლიათ მოაყაროთ.
სხვათა შორის, არის ასეთი საიდუმლოც: გამოყენებამდე შამფური ოდნავ უნდა გაცხელდეს და შეზეთოთ მცენარეული ზეთით. შემდეგ ხორცს მარტივად გაუყრით.
ხახვს მოაყარეთ დაჭრილი ხახვი. შედეგი არის გემრიელი, სურნელოვანი და თანაბრად დამარილებული მწვადი.