როგორ მოვამზადოთ გემრიელი ბეზეს ორცხობილები მორჩენილი კვერცხის ცილებისგან - დაგჭირდებათ მხოლოდ 2 ინგრედიენტი
ცილა ჩაასხით მშრალ ჯამში და დაიწყეთ მიქსერით დაბალ სიჩქარეზე თქვეფა. შემდეგ თანდათან გაზარდეთ სიჩქარე და დაუმატეთ შაქარი ცილებს. მზა ბეზე უნდა იყოს სქელი და შაქრის კრისტალების გარეშე.
საცხობ ფირფიტას ვაფარებთ პერგამენტის ქაღალდს და კოვზით ან საკონდიტრო ტომრით ვასხამთ ბეზეებს.
ბეზე უნდა გამოშრეს 100-120 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში მინიმუმ ერთი საათის განმავლობაში. შემდეგ გამორთეთ ღუმელი და ცოტა რომ გაცივდება, მზა დესერტი გამოიღეთ.